Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Namık Kemal İlkokulu

Telefon : 2127285288
Belgegeçer : 2127285289
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://silivrinamikkemalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle Gazi Cad. No5 Silivri / İSTANBUL
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak ; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak .
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık , üreten , üretim çeşitlerini artıran , ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Müsabakalarında Yıldız Kızlar Takım 3.lüğü, minik erkekler takım 1.liği, minik kızlar 2. liği

Öğretmen :27
Öğrenci :518
Derslik :15
Konferans Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1307
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 09:00 - 14:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli (Doğalgaz)
Servis : Okulumuzun servis anlaşması yoktur.
Ulaşım : İstanbul´dan İller arası Seyahat Acenteleri aracılığıyla ( İstanbul Esenler - Tekirdağ , Keşan , Edirne , Çanakkale otobüsleri ). Yine İ.B.B. Silivri Birlik Otobüsleriyle ( Silivri´den Yenibosna ´ ya kadar ) ve İlçe İçinde 4 nolu Minibüs hattıyla Silivri Merkezden Okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezine 1 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Ulusal ve uluslarası projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulum P4C İle Gelişiyor eTwinning Projesi Learn differently, through projects eTwinning Projesi Mathematics is life itself eTwinning Projesi Oyun Matik eTwinning Projesi
Diğer Hususlar : Okulumuzda İYEP, İngilizce kursu, halk oyunları kursu, satranç kursu, aile okulu, destek eğitim odası... gibi pek çok kurs ücretsiz olarak yürütülmektedir.
Yazdır :